Dejstva

 

Filozofija

 

Svetloba je pomembna.

Pri našem delu dajemo njenim zakonitostim in karakteristikam absolutno prednost, hkrati pa zagotavljamo brezkompromisno sodobno in estetsko zasnovana svetila.

Med funkcijo in obliko vidimo trdno vez, ki jo dosledno upoštevamo in tako dosegamo vrhunsko osvetlitev z lepimi ter preprostimi svetili. Verjamemo v iskrenost in neposrednost.

Pri izbiri partnerjev smo zahtevni. Iščemo evropsko oblikovalsko in arhitekturno elito, ki združuje funkcijo s čisto formo. Največ naših dobaviteljev prihaja iz Skandinavije, kjer je tovrsten pristop tradicionalen, nekaj pa je povsem lokalnih. Zavedamo se, da smo odgovorni tudi za okolje in živa bitja, zato se odločamo za načine in materiale, ki so do tega najbolj diskretni, pazimo pa tudi, da naši izdelki ne potujejo prav daleč ter tako manj onesnažujejo okolje.

 

Naš način dela

 

Oblikujemo svetlobo, projektiramo osvetlitev, uvažamo, prodajamo in oblikujemo svetila.

Delamo radi, pri svojem delu pa smo kreativni, strokovni, prilagodljivi in iskreni. Odnosi s strankami in njihova mnenja nam pomenijo izredno veliko.

Za osvetlitev lahko poskrbimo v celoti: opravimo meritve in izračune osvetlitve, narišemo načrte in simulacije, lahko pa vam le prodamo kakšno lepo luč.

Uvažamo pretežno svetila skandinavskega porekla, ki s svojim odnosom med funkcijo in obliko odlično sovpadajo z našo temeljno filozofijo. V svoji ponudbi imamo tudi bogat nabor arhitekturnih in tehničnih svetil.

 

Preberite si naše Pogoje Poslovanja.

Leave a Reply